NYE PASIENTER FÅR NÅ EN KOMPLETT UNDERSØKELSE TIL KUN 850,- HOS TANNLEGEKOMPANIET (ord. pris 1050,-)

Velkommen til våre moderne tannlegekontorer, ett på Helgelandsmoen og ett i Hønefoss, hvor du som pasient er vår største prioritet. Våre dyktige tannleger er opptatt av dine tenner og din trygghet, og nå kan et begrenset antall nye pasienter bestille en undersøkelse med røntgenbilder, rens og puss til kun kr 850,- .
ALT DETTE FÅR DU TIL KUN KR 850,-

KOMPLETT UNDERSØKELSE
Vi undersøker tennene og tannkjøttet ditt grundig. Vi tar røntgen for å oppdage hull og kartlegge festenivå for tennene.

KONSULTASJON
Vi går gjennom funnene fra undersøke’lsen, slik at du får en komplett oversikt over din tannhelse, og gir deg råd for å hjelpe deg med å opprettholde, eller oppnå god tannhelse.

RENS OG PUSS
Vi gir tennene dine en rens og fjerner tannstein, slik at munnen din vil føles både frisk og ren ut etter undersøkelsen!

HELT UFORPLIKTENDE

Tilbudet er uforpliktende, og vi håper du vil fortsette hos oss som pasient. Om det er behov for videre behandlinger, får du alltid en behandlingsplan med en tydelig prisoversikt før vi setter i gang.

TANNLEGESKREKK?

For enkelte, kan bare tanken på å besøke tannlegen være skremmende. Hvis det høres ut som deg, skal du vite at du ikke er alene. Ca. 10% av Norges befolkning sliter med tannlegeskrekk. Vi har lang erfaring med å hjelpe pasienter som har unngått å gå til tannlegen på grunn av angst.

KAMPANJEN ER TIDSBEGRENSET

Vi anbefaler at du benytter tilbudet så fort som mulig for å kunne benytte det gode tilbudet.

TRYKK HER FOR Å SIKRE DEG TILBUDET 

OM OSS

Våre lokasjoner:
Helgelandsmoen: Furuhallveien 17 B, 3512 Hønefoss 
Hønefoss: Kube, 3513 Hønefoss

Åpningstider:
08:00-16:00 (Man)
08:00-18:00 (Tir, Ons, Tors)
08:00-15:00 (Fre)

Kontaktinfo:
Telefon: 321 21 405
E-post: post@tannlegekompaniet.no

Parkering er selvfølgelig gratis

3 GRUNNER TIL Å BESØKE TANNLEGEN REGELMESSIG:

 1. Unngå kostbare behandlinger 
Tannlegen vil kunne oppdage og behandle potensielle problemer tidlig, før de utvikler seg til større problemer som krever omfattende og mye mer kostbare behandlinger. 

2. Oppnå god munnhygiene
Jevnlig rens av tannkjøttet fjerner tannstein som kan utvikle tannkjøttssykdom (periodontitt), og vil gi deg frisk munn og frisk ånde.

 3. Oppretthold god generell helse
Dårlig munnhygiene kan forverre tilstander som diabetes og hjertesykdom. Tannhelsen din er koblet opp mot din generelle helse. Tannlegene har direkte oppgjør med HELFO, og er godt kjent med eventuelle refusjons-rettigheter du har som pasient.

TRYKK HER FOR Å BENYTTE DEG AV TILBUDET